Transgender matchmaking; Waar kan je transgenders ontmoeten?

Transgender matchmaking; Waar kan je transgenders ontmoeten?

Transgenders. Alhoewel guys allang niet meer during the het ‘verdomhoekje’ pimple als guys niet helemaal happier try found het eigen geslacht, blijft er ergens wel een taboe op rusten als males from inside the de circle van het leven ‘verandert’ van geslacht. Dentro de wat te denken van hen pass away juist interesse hebben inside the transgenders? Ook niet iets wat al volledig maatschappelijk geaccepteerd is.

Het ontmoeten van transgenders kan daarmee een behoorlijke opgave official source zijn. Want waar vind je ze precies als sommige transgenders niet unlock en bloot voor hun ‘geaardheid’ durante ‘geslacht’ uit durven komen? In the dit artikel helpen we je een handje dentro de hebben i de- beste (online) plekken verzameld waar je transgenders kunt ontmoeten.

Transgender Datingsites

Op dit time zijn emergency room weinig specifieke internet sites waarbij je tijdens je registratie kan invullen dat je transgender curved. Alleen de website biedt deze functie aan. We hebben hieronder de populairste datingsites op een rijtje gezet die veel worden gebruikt home transgenders.

Through de- web site kun je een membership aanmaken als transgender. Daarnaast is de webpages geschikt als je als boy out-of vrouw juist op zoek curved naar transgenders from transseksuelen.

Datingsite was step 1 van de- grootste datingsites van Nederland. Je vindt dan ook veel discover-minded mensen op de website, en daarbij voldoende transgenders. Hoewel je niet de optie hebt om je als transgender aan te melden kun je het duidelijk from inside the je profieltekst vernoemen. Ook als je op zoek curved naar een transgender, maar zelf een gewone boy from vrouw curved. De- site Lexa heeft honderdduizenden leden dus er zijn genoeg opties.

MetJou

Ook op de- site MetJou zijn veel transgenders te vinden. Door het uitgebreide zoekfilter dentro de profielmogelijkheden kun je goed uit de voeten op deze algemene datingsite.

Wat try een transgender precies?

De kans was groot dat – als je al vastberaden curved dat je graag met een transgender zou willen daten – deze vraag (dentro de vooral het daarop volgende antwoord) niet aan je besteed was. Scroll for the dat geval snel verder naar de plekken waar je transgenders kunt ontmoeten, require perish zijn er gelukkig genoeg. Voor alle andere lezers:

“Heel kort doorway de bocht kun je stellen dat transgenders mensen zijn pass away zich qua geslacht het tegenovergestelde voelen van het geslacht waarmee ze geboren zijn. Transgendervrouwen willen graag een child zijn en vice versa. Soms gaat dat gepaard fulfilled een volledige geslachtsoperatie dentro de een hormoonkuur, soms draagt een child enkel within the zijn vrije tijd vrouwenkleren (crossdressing). Zoveel mensen, zoveel wensen en uiteindelijk zijn i allemaal gelijk, maar toch internet actually anders. En daar try (tegenwoordig) gelukkig helemaal niets mis mee!”

Uiteraard was bovenstaande versie de korte version van de- label transgender durante zijn emergency room tal van andere benamingen die verband houden satisfied het onderwerp zoals travestieten, de eerder genoemde crossdressers durante transseksuelen. Vooral deze laatste groep krijgt in de- mass media veel aandacht durante is actually daarmee het bekendst. Ook kennen de- meeste mensen de extravagante ‘dragqueens’ wel satisfied hun ‘over-the-top’ make up dentro de kleding, maar over het algemeen kun je stellen dat transgender mensen juist NIET into the het middelpunt van de belangstelling willen staan en juist willen dat het niet head opvalt dat ze eigenlijk een child off een vrouw zijn, terwijl het tegenovergestelde het geval lijkt.

Overigens was het nog goed om te weten dat een boy perish zich eigenlijk meer vrouw voelt dan kid, niet for each definitie op vrouwen valt en andersom was natuurlijk ook het geval. From inside the de wereld van transgenderdating zul je merken dat er een reproduce scala aan transgenders is came across een web zo brede smaak. Veel transgenders oordelen bijvoorbeeld niet specifiek naar geslacht durante voelen zich panseksueel: het geslacht van de persoon from inside the kwestie perish ze delen doet er niet specifiek bottom, het gaat om de persoon achter het geslacht. Andere transgenders zijn juist wel specifiek op zoek naar een lover van een bepaald geslacht en daarbij maakt hun eigen transitie dus niet for every definitie een verschil.